Webshop verkoop

Eind 2022 zijn Mirjam van Donselaar en ik samen SeaWolf Shop begonnen. Via SeaWolf Shop bieden we online verkoop aan van o.a. diverse traditioneel sjamanistische producten. Dit is deels wederverkoop van de mooie en bijzondere producten van onze vrienden van Shaman Bazar in Moskou, deels onze eigen productie. Maar we bieden nog veel meer aan via SeaWolf Shop, zoals kruidenpreparaten, eigen productie amuletten, bijzondere items voor in jouw huis en op je altaar en ethisch verantwoord dierlijk materiaal voor jouw eigen rituele hand- en knutselwerk.

NB: niet alles wat we in huis hebben, staat al in onze shop vermeld. Stuur dus zeker een berichtje als je iets specifieks zoekt, wat je niet kunt vinden.

Vooralsnog gaat de verkoop volledig online, via Instagram. In de toekomst willen we gebruik gaan maken van meer online platforms voor de verkoop en ook zo nu en dan onze producten live aan je laten zien tijdens bijv. leuke bijeenkomsten of (thee)ceremonies. Houd ons Instagram account hiervoor zeker in de gaten: https://www.instagram.com/seawolf.shop