Ritueel-Pakket op Maat

Ben jij ook hard aan het werk met een bepaald persoonlijk proces en kun je daar wel wat magie bij gebruiken? Lijkt het je leuk om een keer een mooi ritueel thuis uit te voeren, maar heb je zelf geen inspiratie voor het hoe en wat? Of geen zin om eerst de spullen daarvoor te gaan verzamelen bij 10 verschillende winkels? Ik stel voor jou graag een persoonlijk ritueel met bijbehorend pakket samen.

Om me goed op jouw persoonlijke situatie of vraag te kunnen afstemmen, hebben we eerst contact met elkaar per telefoon, mail, app of videobellen. Daarna ga ik voor jou aan de slag om een uniek, persoonlijk ritueel met bijbehorend pakket voor jou te bedenken en uit te werken, wat je eenvoudig zelfstandig thuis kunt gaan uitvoeren.

In zo'n persoonlijk ritueel-pakket kan van alles zitten. Allereerst natuurlijk een gedetailleerd uitgeschreven stappenplan (meerdere pagina’s A4). En daarnaast dan alle producten die je nodig hebt om dit ritueel uit te kunnen voeren. Bijvoorbeeld: speciaal voor dit ritueel samengestelde biologische kruidenmixen voor thee en wierook, kaarsjes en een magische olie om de kaarsjes met specifieke intenties te kunnen zalven, een keteltje of ander bakje met zand om kaarsjes en wierook in te kunnen branden, wierook-kooltjes, speciaal voor jou gemaakte rituele hulpmiddelen, een paar items om als herinnering aan en verbinding met het proces van dit ritueel op haar altaar te kunnen leggen. Wat er in zit, is helemaal op jouw ritueel afgestemd en blijft een verrassing tot op het moment dat jij thuis je pakket opent.

De kosten voor een uitgebreid uitgewerkt persoonlijk ritueel i.c.m. een met zorg voor jou samengesteld bijbehorend pakket zijn 35 euro. Evt. zijn er, afhankelijk van jouw persoonlijke budget, ook mogelijkheden om een kleiner/voordeliger of uitgebreider/exclusiever pakket te laten samenstellen.

Natuurlijk is zo’n ritueel-pakket op maat ook ontzettend leuk om aan iemand cadeau te geven! Neem contact op via het contactformulier om jouw wensen met mij te kunnen bespreken.