Energetische therapie op afstand

Zowel reiki als regenboog energetische healing zijn ook mogelijk op afstand. Dat klinkt misschien heel vreemd, maar is eigenlijk nog het best uit te leggen aan de hand van iets heel alledaags, iets waarvan ook jij elke dag (of in elk geval nu, op dit moment, terwijl je dit leest) gebruik maakt: het Internet.

Je zit achter je computer of met je smartphone in je hand, typt een zoekopdracht in en voila; de gevraagde informatie verschijnt. Of je tikt een berichtje naar een vriend en (vooropgesteld dat je een vriendelijk berichtje hebt verstuurd 😉) je krijgt een reactie terug. Al die informatie en communicatie maakt gebruik van het Internet; een grotendeels onzichtbaar netwerk waarmee je met alles en iedereen verbonden bent.

Van zo’n netwerk maak ik ook gebruik bij een energetische behandeling op afstand, maar dan een net waarin alles en iedereen energetisch en spiritueel met elkaar verbonden is. Dit net zou je, met slechts 1 letter verschil, het Innernet kunnen noemen. Op dit net zijn een aantal grondbeginselen van toepassing die maken dat behandeling op afstand mogelijk is. 

Alles is met elkaar verbonden in het Innernet en alles is ook verbonden met dezelfde stroom van universele levensenergie.

Alle lagen, dimensies, tijden en ruimtes van het universum bestaan gelijktijdig op ieder moment. Alles is altijd hier en nu. En verandering in een van die lagen, beïnvloedt alle andere lagen.

Als energetisch healer maak ik gebruik van de wetenschap dat alles, hoe ver dit in tijd en ruimte ook van mijn huidige moment of locatie verwijderd mag zijn, toch hier en nu bij mij aanwezig is en door mij beïnvloed kan worden. En die invloed oefen ik met behulp van reiki of de energetische regenboogaspectenenergie via het Innernet uit om jou als ontvanger op afstand te kunnen ondersteunen.

Werkwijze energetische therapie op afstand

Het eerste contact verloopt precies hetzelfde als bij een reiki behandeling of kosmische vlamsessie op locatie. Dus; als je contact met mij opneemt, bel ik je binnen 2 werkdagen terug, nemen we eerst in het kort jouw vraag door, neem ik je contactgegevens op en plannen we een afspraak in. Afhankelijk van de situatie plannen we dan eerst een (kosteloos) uitgebreid intake-gesprek in en vervolgens een afspraak voor de op-afstand- sessie, of we plannen direct de sessie in en ruimen aan het begin van die sessie even wat extra tijd in voor een korte intake.

Zo'n op-afstand sessie kunnen we op verschillende manieren doen. We kunnen bijv. digitaal contact hebben ondertussen, waarbij we via Skype, MS Teams of WhatsApp met elkaar (video)bellen, samen even rustig beginnen aan de sessie met een ademhalings- of ontspanningsoefening, waarna jij rustig gaat liggen of zitten, terwijl ik energie naar jou toe stuur en aan het eind van de behandeling nog even de tijd nemen om weer te gronden en evt. wat na te bespreken. Maar het is ook mogelijk om de sessie helemaal zonder digitaal contact ondertussen te doen; in dat geval spreken we gewoon een datum en tijd met elkaar af, ga jij op dat afgesproken moment thuis op je bank of bed rustig zitten of liggen en stel je je open voor de energie waarvan je weet dat ik die op dat moment naar jou stuur.

En, omdat energetische healing zoals je hier kunt lezen, niet gebonden is aan kloktijd, hoef je zelfs niet per se op hetzelfde moment waarop ik jou de energie stuur deze direct actief te ontvangen. Je zou het kunnen zien als een soort 'software-update', als deze voor jou klaar staat, kun je zelf kiezen wat het ideale moment is om deze te ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn wanneer we een serie van een aantal sessies met elkaar inplannen, waarbij ik jou bijvoorbeeld gedurende een week dagelijks een half uur energie toe stuur. Het kan dan lastig zijn om dit moment elke dag precies met elkaar in de agenda in te plannen, dus dan kunnen we ervoor kiezen dat ik jou de energie stuur wanneer het mij uitkomt, en jij je open stelt om te ontvangen wanneer het jou uitkomt.

Natuurlijk ben ik ook bij energetische therapie op-afstand gewoon bereikbaar voor jouw vragen, dus mocht je na zo'n sessie (of dat nu direct daarna of enkele dagen later is) ineens iets gewaarworden waar je iets over wilt vragen of delen, dan ben ik er voor je.