Energetische Therapie

Zoals je op deze website kunt zien, beoefen ik meerdere methoden van energetische therapie (sjamanistische healing, reiki en regenboog healing), die los van elkaar al volledige systemen van energetische healing zijn, maar elkaar in sommige situaties ook zeker kunnen aanvullen en versterken. 

Ik vind het een voorrecht meerdere vormen te kunnen beoefenen. Afhankelijk van jouw situatie kan ik de best passende methode kiezen, of de methodes combineren tijdens een behandeling. Natuurlijk maak ik dit plan van aanpak samen met jou. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt bij de behandeling. Bij elk healingproces is jouw eigen betrokkenheid van het grootste belang en dat lukt natuurlijk alleen als jij 100% achter de gebruikte behandelmethode staat!

Uitgebreide informatie over sjamanistische healing vind je hier. En op deze pagina vertel ik je meer over reiki en regenboog energetische healing.

Reiki

Reiki betekent “universele (levens)energie”. Van nature is iedereen verbonden met die energie, maar door allerlei gebeurtenissen kunnen er blokkades ontstaan in die verbinding, waardoor klachten kunnen ontstaan op een of meerdere niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Bij een reikibehandeling fungeer ik als behandelaar als een kanaal waar de universele levensenergie doorheen stroomt richting jou als client. Deze energie kan door mij als behandelaar enigszins ‘gedirigeerd’ worden in een bepaalde richting, maar bezit voornamelijk een eigen intelligentie die zelf zijn weg door het lichaam zal vinden en zijn werk daar zal doen waar het nodig is. En bovenal: door het toedienen van reiki wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, waardoor ook de eventuele blokkades weer kunnen worden opgeheven, de verbinding met de universele energie wordt hersteld en er genezing kan plaatsvinden op alle betrokken niveaus. Een echt holistische healingmethode dus!

Meer informatie over reiki vind je hier.

Regenboog Healing

Na eerst zelf 7 intensieve maanden van initiatie en integratie met deze unieke vorm van energetische therapie te hebben doorlopen, kun je vanaf begin 2023 kun ook bij mij terecht voor energetische therapie m.b.v. verschillende kosmische (licht)stralen, ook wel kosmische vlammen of regenboog(licht)stralen genoemd. Dit is een unieke vorm van energetische behandeling, waarbij heel gericht gewerkt wordt met een of meerdere individuele (regenboog)aspecten van de universele levenskracht (anders dus dan bij reiki, waar deze energie als een geheel door mij aan jou wordt doorgegeven).

Door heel specifiek met een of meerdere van deze (regenboog)aspecten te werken tijdens een behandeling, is een snel herstel van balans op energetisch, spiritueel, mentaal en/of fysiek niveau mogelijk. Toepassing is daarmee mogelijk  in allerlei situaties waarin healing, ondersteuning of bekrachtiging gewenst is.

Een behandeling met de regenbooglichtstralen kan zowel tijdens een aparte sessie als i.c.m. een sjamanistische healing of reiki sessie en kan zowel live als op afstand worden toegepast.

Hier vind je er meer over.