Sjamanisme, Energetisch Werk, Kruidengeneeskunde

Regenboog Healing

Na eerst zelf 7 intensieve maanden van initiatie en integratie hiermee te hebben doorlopen, kun je vanaf begin 2023 ook bij mij terecht voor energetische healing m.b.v. kosmische lichtstralen, ook wel kosmische vlammen of regenboog(licht)stralen genoemd.

Wat dit precies inhoudt, laat zich nog het best uitleggen a.d.h.v. het beeld van een prisma. Net zoals wit licht is opgebouwd uit allemaal verschillende kleuren, is ook de universele levenskracht (chi, reiki, prana, Bronenergie, Godskracht, of hoe je het ook wilt noemen) opgebouwd uit allemaal verschillende aspecten. Dat zijn de verschillende kosmische vlammen.

Door heel specifiek met een of meerdere van deze (regenboog)aspecten te werken tijdens een behandeling is een snel herstel van balans op energetisch, spiritueel, mentaal en/of fysiek niveau mogelijk. Deze vorm van energetische healing kan dan ook worden toegepast bij allerlei situaties waarin healing, ondersteuning of bekrachtiging gewenst is.

Een behandeling met de regenboog energieën kan zowel een op zich staande sessie zijn, als een toepassing i.c.m. sjamanistische healing of reiki. Zo'n sessie kan bij jou of bij mij thuis plaatsvinden. Afhankelijk van de situatie of jouw persoonlijke voorkeur zit jij op een stoel, matje of (meditatie)kussen of lig je op een bank, bed of (massage)tafel. Liggen kan de voorkeur hebben zodat jij je helemaal lekker kunt ontspannen en openstellen voor alles wat er evt. bij jou binnenkomt terwijl ik de behandeling geef.

Aan het begin en eind van de sessie nemen we even de tijd om rustig de overgang te maken tussen de behandeling en de rest van jouw dag. Zo nemen we aan het begin even de tijd voor een kleine ademhalingsoefening of meditatie om te ontspannen en aan het eind om weer goed te gronden en stevig in je lijf terug te komen.

In veel gevallen is ook behandeling op afstand mogelijk voor deze vorm van energetische healing. Hier lees je er meer over.

.

Werkwijze Regenboog Healing 

Ons contact begint zodra jij contact met mij opneemt. Dat kan per mail, telefoon of het contactformulier hier op de site. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. In dat eerste contact inventariseer ik kort jouw vraag en persoonlijke (contact)gegevens en indien van toepassing maken we een afspraak voor het intake-gesprek.

Zoals je hier op de website kunt zien, beoefen ik meerdere vormen van (energetische) behandeling; sjamanistische healingreiki en regenboog healing. Misschien weet je al precies waar je voor komt en kunnen we dat direct verder inplannen of bespreken. Maar het kan ook zijn dat je nog wat twijfels hebt over welk van mijn werkvormen voor jou het best passend is, of dat ik voorafgaand aan de behandelsessie nog meer informatie van jou nodig heb. Dan plannen we eerst een intake-gesprek in. Zo'n intakegesprek houden we online/digitaal (bijvoorbeeld via Skype, MS Teams of WhatsApp Videobellen). We maken daarin uitgebreid kennis en jij kunt me goed jouw vraag, situatie of proces toelichten. Dit intake-gesprek is kosteloos en duurt ca. 45 minuten.

Wanneer je komt voor een regenboog healing sessie, is deze intake sowieso altijd een vast onderdeel voorafgaand aan de behandelsessie. O.b.v. de informatie uit het intakegesprek doe ik dan namelijk, in de periode tussen de intake en de behandeling, alvast wat voorbereidend werk. Ik leg bijvoorbeeld een orakel of maak een trancereis om meer inzicht in jouw situatie te krijgen. Daaruit verkrijg ik weer extra inzichten, boodschappen en adviezen die als handvatten dienen voor bijvoorbeeld de te gebruiken methodes tijdens de healing sessie.