Persoonlijke amuletten

Soms kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken. Een persoonlijk (sjamanistisch) amulet kan een krachtig hulpmiddel zijn bij jouw persoonlijk proces.

Hoe werk ik? Om een amulet voor jou te kunnen maken, hebben we eerst contact met elkaar.  Dat kan op de manier die jij prettig vindt (telefonisch, videobellen, app, mail etc.). Jij vertelt me wat over jezelf en het proces waarbij je wat ondersteuning zou willen. Dat kan van alles zijn: gezondheid, relaties, werk, emoties etc.

Daarna ga ik voor jou aan het werk. Ik stem me volledig op jouw situatie af om te komen tot een amulet wat het best past bij jouw vraag. Tijdens dit hele proces werk ik nauw samen met mijn helpers in de geestenwereld. En wanneer het amulet gemaakt is, zal ik het met een ritueel voor je inzegenen en bekrachtigen.

Over de uiteindelijke vorm van het amulet kunnen we natuurlijk samen het e.e.a. bespreken, maar je kunt het ook volledig aan mij overlaten. Een persoonlijk amulet is meestal iets wat je om je hals kunt dragen; een koord, veter of kettinkje met iets eraan. De materialen waarmee ik werk zijn heel divers en selecteer ik op basis van jouw vraag en eventuele persoonlijke voorkeuren, maar vooral op basis van de adviezen van mijn spirithelpers.

Veel van de materialen waarmee ik werk zijn van natuurlijke oorsprong. Denk bijvoorbeeld aan kruiden, katoenen stoffen en draad, kralen van (edel)steen, hout of schelp en stukjes dierlijk materiaal zoals botjes, veertjes of stukjes vacht. Als ik met dierlijke materialen werk, kun je ervan uit gaan dat deze een ethisch verantwoorde herkomst hebben. Dierenwelzijn staat bij mij hoog in het vaandel!

Een persoonlijk amulet heeft een meervoudige werking; de onderdelen waaruit het is samengesteld en de rituele zegening van het geheel maken het een krachtig hulpmiddel. Daarnaast zorgt het dagelijks dragen ervan voor een continue herinnering aan en verbinding met jouw persoonlijke proces.

Huisamulet

Naast persoonlijke amuletten die je dagelijks bij je draagt en jou ondersteunen in een persoonlijk proces, maak ik ook amuletten die in jouw woning of een specifieke ruimte daarvan voor wat extra bescherming, kracht of zegening zorgen.

Denk bijvoorbeeld aan amuletten die ondersteunen bij een liefdevolle en harmonieuze verbinding binnen het gezin, of die troost bieden in verdrietige tijden, of wat rust geven in stressvolle periodes. Of beschermende amuletten voor de slaapkamer van een kind wat veel last heeft van nachtmerries.

Huisamuletten kunnen zo klein zijn dat je ze vrijwel onzichtbaar ergens op kunt hangen, maar kunnen ook groter zijn en juist duidelijk zichtbaar aanwezig. Ook bij het maken hiervan kunnen we natuurlijk samen bespreken wat jouw voorkeuren zijn v.w.b. bijvoorbeeld grootte en materiaalgebruik. De werkwijze hierbij is hetzelfde als bij de persoonlijke amuletten.


Amulet als cadeau

Zo'n amulet, of het nu een persoonlijk amulet of een huisamulet is, leent zich natuurlijk ook uitstekend om cadeau te geven aan een familielid of vriend. Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin dit een heel passend geschenk is. Denk bijvoorbeeld aan iemand je wel wat extra kracht toe wilt wensen in een moeilijke periode, of bij herstel van een ziekte. Of als huwelijkscadeau, ingezegend met mooie wensen voor een lang en gelukkig leven samen. En je kunt zelf vast nog veel meer momenten bedenken. Je geeft hiermee een uniek, persoonlijk en waardevol geschenk.

Vul hier het contactformulier in, als je interesse hebt in een persoonlijk amulet, huisamulet of amulet om cadeau te geven.