Orakels

Iedereen kent het wel. Soms zit je met vragen waar je zelf niet helemaal uitkomt; je eigen gedachten blijven steeds maar in hetzelfde kringetje ronddraaien of misschien lukt het je niet goed om iets echt objectief te bekijken. Of je hebt het gevoel dat er in een bepaalde situatie een belangrijke boodschap of les verborgen zit, maar kan deze zelf nog niet helemaal duidelijk krijgen. In al dat soort gevallen kan een orakel uitkomst bieden.

Orakelen is al zo oud als de mensheid. Overal ter wereld zijn de verhalen (en archeologische vondsten) terug te vinden over divinatiepraktijken. Vandaag de dag is het leggen van tarotkaarten, werpen van de runen of trekken van een orakel-dagkaart iets wat door velen wordt gedaan. Maar van oudsher worden deze werkzaamheden vooral gedaan door diegenen die voor hun werk dagelijks in contact staan met de geestenwereld en waarvoor de gebruikte orakelmethode simpelweg een fysiek middel is om de boodschappen van die geestenwereld makkelijk te kunnen vertalen voor de mensenwereld.

Een orakel kan inzicht geven op allerlei gebieden; relatie, werk, gezondheid, familie, levensmissie. Oorzaken van bepaalde problemen kunnen worden blootgelegd, complexe situaties ontward en adviezen gegeven hoe ergens het beste mee om te gaan. Ook mogelijk zijn meer ‘open’ vragen aan de geestenwereld; welke boodschappen zijn op dit moment voor jou belangrijk om te horen?

Werkwijze Orakel

Voorafgaand aan een orakel hebben we digitaal contact met elkaar, per whatsapp, mail of chat. Jij stelt je vraag en waar nodig formuleren we die samen nog even op een heldere manier.

Ik werk met verschillende orakelmethodes: tarot (Wild Wood of Crowley), 41 stenenorakel (Siberische huvaanak) of bottenorakel (khaziki). Jij kunt kiezen wat je het meeste aanspreekt, of je laat de keus aan mij over. Natuurlijk leg ik niet zomaar even een kaartje voor je. Ik begin een orakel met een op jou afgestemd ritueel waarin ik de geesten uitnodig om via het orakel hun licht op jouw vraag te laten schijnen. Vaak doe ik na het leggen van een orakel ook nog een kleine trancereis om de ontvangen boodschappen op een zo duidelijk mogelijke manier te kunnen interpreteren voor je.

Alle informatie, antwoorden, boodschappen en adviezen die ik op die manier voor jou ontvang, werk ik zo uitgebreid mogelijk schriftelijk voor je uit en dat verslag ontvang je binnen ca. anderhalve week van mij per mail. Indien gewenst kun je daar dan nog wat verdere vragen over stellen.

De kosten voor een orakel zijn 30 euro. Je kunt hier contact met me opnemen.