Workshop “Ontmoet je Krachtdier”
Eerstvolgende datum: nog niet ingepland

Misschien heb je er wel eens van gehoord; krachtdieren. Het zijn geesten die zich in een specifieke diervorm aan jou laten zien, omdat die kwaliteiten op dat moment voor jou een belangrijke ondersteuning bieden. Krachtdieren kunnen jou bijvoorbeeld bescherming geven, of kracht, healing of boodschappen brengen. Je kunt met ze communiceren en met ze samenwerken. Sommigen zijn korte tijd bij je, sommigen heel lang.

Nieuwsgierig naar welk krachtdier er nu bij jou aanwezig is en waarom? In deze workshop gaan we:

  • Op zoek naar jouw krachtdier d.m.v. o.a. een begeleide trancereis.
  • Iets maken voor jouw krachtdier; een eenvoudig knutsel- of handwerkje zoals een amulet of geestenhuis om fysiek gestalte te kunnen geven aan jouw verbinding met je krachtdier.
  • Het gemaakte item inzegenen vanuit een rituele ‘krachtbubbel’ die we gezamenlijk creëren d.m.v. bijv. drum, ratel, zang en beweging.

Deze workshop wordt gegeven vanuit traditioneel sjamanistische invalshoek. Ervaring hiermee is niet noodzakelijk. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in krachtdieren en/of sjamanisme.

Eerstvolgende deelnamemogelijkheid:
Nog niet ingepland. Maar neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken wanneer je deze workshop door mij op een locatie bij jou in de buurt wilt laten organiseren.