Sjamanisme, Energetisch Werk, Kruidengeneeskunde

Sjamanistische Healing op afstand

Een sjamanistische healing is ook mogelijk op afstand. Dat klinkt misschien heel vreemd, maar is eigenlijk nog het best uit te leggen aan de hand van iets heel alledaags, iets waarvan ook jij elke dag (of in elk geval nu, op dit moment, terwijl je dit leest) gebruik maakt: het Internet.

Je zit achter je computer of met je smartphone in je hand, typt een zoekopdracht in en voila; de gevraagde informatie verschijnt. Of je tikt een berichtje naar een vriend en (vooropgesteld dat je een vriendelijk berichtje hebt verstuurd ūüėČ) je krijgt een reactie terug. Al die informatie en communicatie maakt gebruik van het Internet; een grotendeels onzichtbaar netwerk waarmee je met alles en iedereen verbonden bent.

Van zo’n netwerk maak ik ook gebruik bij een healing op afstand, maar dan een net waarin alles en iedereen energetisch en spiritueel met elkaar verbonden is. Dit net zou je, met slechts 1 letter verschil, het Innernet kunnen noemen. Op dit net zijn een aantal grondbeginselen van toepassing die maken dat healing op afstand mogelijk is.

Alles is met elkaar verbonden in het Innernet en alles is ook verbonden met dezelfde stroom van universele levensenergie.

Alle lagen, dimensies, tijden en ruimtes van het universum bestaan gelijktijdig op ieder moment. Alles is altijd hier en nu. En verandering in een van die lagen, be√Įnvloedt alle andere lagen.

Bij een sjamanistische healing op afstaand¬†maak ik dus gebruik van de wetenschap dat alles, hoe ver dit in tijd en ruimte ook van mijn huidige moment of locatie verwijderd mag zijn, toch hier en nu bij mij aanwezig is en door mij be√Įnvloed kan worden. En die invloed oefen ik via het Innernet uit om jou als ontvanger op afstand te kunnen ondersteunen.

Bij een sjamanistische healing werk ik hierbij samen met mijn team van helpende geesten; zij zijn het die mij adviseren en instrueren hoe ik dit in jouw situatie het beste kan aanpakken en zij bewandelen samen met mij de draden van het Innernet om de universele levensenergie in jou weer in balans te krijgen.

Werkwijze sjamanistische healing op afstand

Het eerste contact verloopt precies hetzelfde als bij een sjamanistische healing op locatie. Dus; als je contact met mij opneemt, bel ik je binnen 2 werkdagen terug, nemen we eerst in het kort jouw vraag door, neem ik je contactgegevens op, plannen we eerst een intake-gesprek in en vervolgens een afspraak voor de healing-op-afstand sessie. Tussen het intake-gesprek en de healing-op-afstand sessie doe ik alvast wat voorbereidend werk, zoals het leggen van een orakel of het maken van een trancereis, om zo alvast zoveel mogelijk inzicht in jouw situatie te krijgen.

Zo'n healing-op-afstand sessie kunnen we op verschillende manieren doen. We kunnen bijv. digitaal contact hebben ondertussen, waarbij we via Skype, MS Teams of WhatsApp met elkaar (video)bellen, en jij, nadat we even met elkaar hebben ingecheckt, rustig kunt gaan liggen of zitten, terwijl ik voor jou aan het werk ga. Jij kunt dan dus ondertussen via jouw computer, tablet of telefoon zien en horen wat ik aan het doen ben. Maar het is ook mogelijk om de sessie helemaal zonder digitaal contact ondertussen te doen; in dat geval spreken we gewoon een datum en tijd met elkaar af, ga jij op dat afgesproken moment thuis op je bank of bed rustig zitten of liggen en stel je je open voor de healing waarvan je weet dat ik die op dat moment voor jou uitvoer.

En, omdat energetische healing zoals je hier kunt lezen, niet gebonden is aan kloktijd, hoef je zelfs niet per se op hetzelfde moment waarop ik voor jou aan het werk ben direct actief te ontvangen. Je zou het kunnen zien als een soort 'software-update'; als deze voor jou klaar staat, kun je zelf kiezen wat het ideale moment is om deze te ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn wanneer we een serie van een aantal healings met elkaar inplannen, waarbij ik bijvoorbeeld gedurende een week dagelijks een half uur healing op afstand naar jou stuur. Het kan dan lastig zijn om dit moment elke dag precies met elkaar in de agenda in te plannen, dus dan kunnen we ervoor kiezen dat ik dagelijks voor jou aan het werk ga op het moment dat mij het beste uitkomt, en jij je open stelt om te ontvangen wanneer het jou uitkomt.

De methoden, handelingen en rituelen¬†behorende bij zo‚Äôn healing op afstand kunnen er hetzelfde uitzien als bij een healing op locatie, waarbij jij en ik in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Ik maak gebruik van bijvoorbeeld mijn drum of ratel en andere sjamanistische attributen, de rook van zuiverende of bekrachtigende kruiden en soms voorwerpen die jou representeren (nee, ik zal geen naalden in een voodoo pop gaan prikken ūüėČ). Het enige verschil is jouw fysieke afwezigheid in de ruimte. Want jij bent ondertussen thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving, waar je lekker op je bank kunt gaan zitten of op je bed kunt liggen.

Natuurlijk ben ik ook bij healing op afstand gewoon bereikbaar voor jouw vragen, dus mocht je na zo'n sessie (of dat nu direct daarna of enkele dagen later is) ineens iets gewaarworden waar je iets over wilt vragen of delen, dan ben ik er voor je.