De kleine lettertjes

Toen ik Veenheks inschreef bij de KVK, meldde ik mij ook direct aan bij beroepsvereniging CAT en geschillencommissie GAT. En ik ben erg trots en dankbaar dat ik door de screening ben gekomen en daarmee een officieel erkend, licentiehoudend alternatief therapeut ben. Niet omdat de behandeling die ik jou kan geven daarmee ineens veranderd is, maar wel omdat alle randvoorwaarden van die behandeling nu helemaal in orde zijn; het 'bedje' van kwaliteitsgarantie, -borging en veiligheid van waaruit ik jou die behandeling geef.

Op deze pagina heb ik de 'kleine lettertjes' opgenomen; alle belangrijke informatie die op mijn aanbod van toepassing is. En je kunt hier ook een aantal modelovereenkomsten terugvinden, zoals de behandelovereenkomst die wij met elkaar ondertekenen wanneer je bij mij in behandeling komt. Als lid van beroepsvereniging CAT maak ik voor al deze voorwaarden en overeenkomsten gebruik van de beroepsdocumenten van CAT Collectief. Ook maak ik gebruik van een door KIWA erkend electronisch clientendossier wat voldoet aan NEN7510.

Door dit zo allemaal goed geregeld te hebben, beschik ik over alle noodzakelijke waarborgen en verzekeringen voor jou als client en mij als behandelaar en voldoe ik aan in dit werkveld belangrijke wetten zoals de Wkkgz en Wtz. Kortom; je bent bij mij niet alleen in goede, maar ook veilige handen.